Inici‎ > ‎novetats‎ > ‎

CARTA CIRCULAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA DELS CENTRES SANT FRANCESC D’ASSÍS (Congregació de les Franciscanes Filles de la Misericòrdia)

22 de des. 2015, 3:40 publicada per Admin Son Servera   [ actualitzat el 22 de des. 2015, 3:41 ]
“Si no ens entenem pel llenguatge , entenem-nos per l’amor”
Ramon Llull, LLibre d’Amic i Amat, 27


Tots som conscients i ens han golpejat amb força les notícies sobre el drama humà dels refugiats que, constantment veiem a les notícies dels mitjans de comunicació. 
És una situació que ens fa mal i que ens impulsa a no quedar-nos amb les mans a les butxaques com si això no fos amb nosaltres.

No són "turistes" que van cercant aventura. Són homes, dones i infants que arriben a les portes d'aquesta Europa autosuficient i demanen acollida, calor humà, poder viure escapant d'una guerra inhumana i cruel que sega vides i destrueix el futur.

És important en aquest moment cercar solucions on l'obstinació i l'esforç es facin de forma coordinada. 

La titularitat dels Centres Educatius Sant Francesc d’Assís, ens adreçam a vosaltres per dir-vos que ens hem posat a disposició dels Bisbats corresponents, a través de Caritas, CONFER (Confederació de Religiosos d’Espanya), i del Secretariat de la Comissió Episcopal de Migracions,  que estan treballant perquè les respostes de tots (institucions religioses, educatives, famílies, escoles, etc.) siguin harmonitzades de la millor manera possible.


Guillem Crespí Sastre 
Comments